Bedrijfsfotografie

Geeft bedrijven een gezicht

Bedrijfsfotografie is een vorm van fotografie die voor meerdere doeleinden geschikt is. Bijvoorbeeld voor de ontwikkeling van promotiemateriaal, zoals folders, nieuwsbrieven of websites. Maar ook ter illustratie van artikelen, jaarverslagen en ander officieel materiaal. Bedrijfsfotografie omvat het fotograferen van personeel, bedrijfsactiviteiten en pand(en). Kortom, bedrijfsfotografie brengt je bedrijfsprocessen en medewerkers in beeld. Je bedrijf een gezicht geven. Sietinga Fotografie maakt bedrijfsfoto’s voor kleine en grote bedrijven, voor multinationals en mkb. Jezelf onderscheiden met professionele fotografie? Neem contact op.

Prijzen

De prijzen van deze fotografie lopen uiteen. Dit komt doordat bedrijfsfotografie veelzijdig is. Moeten er portretten worden gemaakt van personeelsleden? Is er een bedrijfsreportage nodig van bedrijfsactiviteiten? Of moet het bedrijfspand worden gefotografeerd? De reportages vinden in principe altijd plaats op locatie. Bij het berekenen  van de kosten voor bedrijfsfotografie wordt daarom rekening gehouden met reisafstand en nabewerken van foto’s. Voor meer informatie over tarieven kan vrijblijvend een offerte worden aangevraagd met bedrijfsfotografieprijzen.

Bedrijfsfotograaf

Een luisterend oor zorgt ervoor dat een bedrijfsfotograaf de wensen van de klant weet te vertalen naar concrete fotoproducten. Een professionele bedrijfsfotograaf brengt de beste kanten van je bedrijf in beeld. Van werknemersportretten tot en met interieurfotografie. Sietinga Fotografie werkt als freelance fotograaf voor verschillende bedrijven. Philips, ASNbank  en Inter Visual Systems zijn voorbeelden van bedrijven waarvoor bedrijfsfotograaf Sietinga bedrijfsfoto’s maakte.

Bedrijfsportretten en bedrijfsreportages

Bedrijfsportretten en bedrijfsreportages ontstaan nadat er zorgvuldig naar de wensen van de klant is geluisterd, de cultuur van het bedrijf is geproefd en het doel van de reportage is bepaald. Dit resulteert in sfeervolle bedrijfsfotografie, of dat nu portretten of reportages zijn. Bedrijfsfoto’s die inzicht geven in, en gezicht geven aan je bedrijf.

meer informatie
minder informatie
×