Evenementenfotografie

Onopvallend de opvallendste foto’s

Evenementenfotografie is meer dan het fotograferen van mensen. Goede evenementenfotografie brengt mensen, gebeurtenissen en emoties in beeld. Makkelijk is dat niet. De lichtomstandigheden zijn tijdens evenementen niet altijd optimaal. Maar dat maakt evenementenfotografie juist interessant. Onopvallend aanwezig zijn om op die manier de opvallendste foto’s te maken, met respect voor iedere bezoeker. Daarmee maakt Sietinga Fotografie het verschil.

Fotograaf evenement gezocht?

Een fotograaf voor je evenement gezocht? Fotograaf Walter Sietinga komt in actie tijdens beurzen, congressen, recepties, bedrijfsfeesten en festivals. Oftewel, overal waar een evenementenfotograaf nodig is. In heel Nederland en als het moet verder. Zijn passie voor evenementenfotografie ontwikkelde eventfotograaf Walter Sietinga tijdens zijn periode als fotograaf voor Lukkien. Ook fotografeerde hij bedrijfsevenementen van de ASN Bank. Inmiddels is hij de vaste evenementfotograaf van diverse bedrijfs- en netwerkevents in regio Arnhem-Nijmegen, zoals Jong MKB Arnhem-Nijmegen, Business Netwerk Betuwe en Ondernemersvereniging Waalsprong.

Eventfotografie

Eventfotografie omvat het vastleggen van een compleet plaatje waarbij gevoelens, gebeurtenissen en mensen niet worden uitgesloten. Het resultaat van eventfotografie is een sfeerimpressie die ook aan de mensen die er niet bij waren het gevoel geeft erbij geweest te zijn. Evenementen, zoals bedrijfsfeesten, beurzen of andere (zakelijke) evenementen, wil je niet ongemerkt voorbij laten gaan. Toch zijn eventfoto’s niet alleen een leuke herinnering voor jezelf en de bezoekers van je evenement. Eventfotografie kun je ook inzetten ter promotie van een volgend evenement met behulp van fotomarketing. Bijvoorbeeld via social media.

Fotograaf festival, congres of bedrijfsevent

Een impressie laten maken van je festival, congres of bedrijfsevent door een professionele fotograaf? Sietinga Fotografie fotografeert ieder evenement, van receptie in de bedrijfskantine tot en met een event in Ziggo Dome. Foto’s van je festival, congres of bedrijfsevent zijn binnen 48 uur klaar voor publicatie. En wanneer dat nodig is sneller. Ook kunnen de foto’s worden bewerkt tot een compleet fotoboek. Fotograaf evenement vinden? Neem contact op voor meer informatie over de mogelijkheden en tarieven.

meer informatie
minder informatie
×