Foto’s bekijken en bestellen van jouw events

Via deze pagina kun je foto’s nabestellen van een evenement. Het gaat hier om bijvoorbeeld een bruiloft, doopdienst, communie of een besloten feest. Je kunt via het  onderstaand bestelsysteem de foto’s nabestellen. LET OP dit bestelsysteem  is niet vrij toegankelijk, alleen als je e-mail hebt ontvangen met daarin de datum, naam van de map en het daarbij behorende wachtwoord kun je de foto’s van jouw evenement/feest via deze pagina bekijken en bestellen.

Hoe bestel ik mijn foto’s ?

U ziet  aan de rechterzijde (onder het kopje onderliggende mappen) fotomappen staan. Deze fotomappen staan op datum. Ziet u gelijk uw map staan dan kunt u dubbelklikken op deze fotomap. Er wordt vervolgens gevraagd om een wachtwoord. Vul het wachtwoord in wat je per E-mail hebt ontvangen, Hierna kunt u de foto’s bekijken en bestellen. De betaling gaat via Ideal.

Vind je niet direct de fotomap van jouw evenement, klik dan de pijltjes in de kalender en zoek de datum van jouw event. Staat de datum in een zwart hokje dan is er op die datum een evenement geweest.

Bestellen met Oypo

×