Referenties klanten.

 

ICA-Logo-Red-RGB

ICA Groep

Walter Sietinga heeft bij ons bedrijf ICA (groothandel in keramische tegels) in Druten als productfotograaf zijnde een topprestatie geleverd. Niet alleen heeft hij de opdracht ruim voor de aanvankelijke deadline voltooid, ook werd er meegedacht aan het logistieke proces om alles vlotjes te laten verlopen. Eerlijk is eerlijk, meer dan 2500 vloer- en wandtegels fotograferen is niet niks. Niet alleen heb je te maken met schaduweffecten en verschillende formaten, ook mag het gewicht van zelfs een individuele tegel niet onderschat worden. Om Walter even te citeren: “De kleurdensiteit is van essentieel belang, de detaillering moet goed zijn en ook het licht is van groot belang. Een aantal tegels hebben namelijk diepte of reliëf. Wat het extra moeilijk maakt is dat de kleur van de tegel exact overeenkomt met de kleur op je beeldscherm. Dit vergt heel veel denkwerk en tijd. Je moet veel weten van licht bijvoorbeeld. Ik kijk inmiddels heel anders tegen een ‘tegel’ aan”. Een op en top professional dus.

ICA is uiterst tevreden met de geleverde werkzaamheden en expertise van Sietinga. Wij weten wie we moeten bellen voor de volgende fotoshoot.

Rex Broekman  | Communicatie en marketing

ESTG

ESTG / ProPV

ESTG werkt al jaren samen met vaste fotograaf Walter Sietinga. De laatste opdracht van Walter waren de gezamenlijke portretfoto’s en groepsfoto’s van ESTG op onze jaarlijkse internationale teambuildingsdag. De opdracht om foto’s in een strak tempo te schieten heeft hij met veel flair en energie opgepakt. Ook heeft Walter gezorgd voor een adequate en snelle afhandeling zodat wij binnen enkele dagen de foto’s konden gebruiken voor onze website en social media doeleinden.

Angelique Veer | Communicatie en marketing


logo GKS

GKS & WIFI4All

Walter heeft voor zowel GKS ICT Solutions als WiFi4ALL met de professionele en creatieve gave van een fotograaf een mooie nieuwe
bedrijfsfotoserie gemaakt.Van de voorbespreking tot het afleveren van de foto’s gaat Walter voor kwaliteit.

Jesca Windrich Senior Management assistent


Kramp groep BV

“Hoogwaardige productfoto’s voor next level e-commerce”
Voor de Kramp webshop streven we erna om alle in voorraad gehouden producten te voor zien van een of meerdere productfoto’s. Producten voorzien van een foto zorgen ervoor dat de aankoopbeslissing gemakkelijker gemaakt kan worden. Walter Sietinga heeft gezorgd voor 14.000 hoogwaardige productfoto’s die aan de webshop toegevoegd zijn. Zijn vakkennis en professionele apparatuur, waren van grote toegevoegde waarde.

RONALD RENSKERS  Manager Data Fulfillment Center

 

ASN Bank

Walter Sietinga is een prettige, betrouwbare fotograaf om mee samen te werken. Hij levert kwalitatief goede foto’s en houdt rekening met de wensen van de klant en het doel waarvoor de foto’s gebruikt worden.

Elly Bal Coördinator traffic & evenementen

Logo medline all rights reserved

Medline Europe

We engaged Walter Sietinga to take professional portraits and product photos for more than 1 year. He took the photos in his own studio but also in our offices and warehouse. We used the photos for our brochures and websites.
Walter was and is always open-minded for our projects, met our expectations and provided additional ideas. It was and is an easy process to organize as we sent him our products with a detailed list of expected shots. It was a great and successful cooperation.

Mallory Phillips Marketing Communications Manager

×